Din frisör i Limhamn

Våra frisörer har lång erfarenhet

Vi har en lång erfarenhet inom branschen och ett stort kunnande som vi tar med oss till varje ny klippning eller färgning. Det gör att du som kund alltid kan lita på att du är i trygga, erfarna händer.

Basic hair - Din frisoer i Limhamn! Vaelkommen till en trivsam salong i Malmoe.

Frisörsalong i Limhamn

I vår trivsamma frisörsalong får du ett varmt välkomnande, här kan du lämna vardagen bakom dig ett tag och bli ompysslad och omhändertagen så att du kan återvända ut i världen som en ny människa. Från våra tjänster och produkter, till utförande och service, ser vi hela tiden till att hålla högsta kvalitet i verksamheten. Genom att hålla oss à jour med utvecklingen inom branschen kan vi erbjuda det senaste inom hårvård och hårvårdsprodukter.

Oavsett om du vill behålla och förbättra den snygga frisyr du har, eller om du vill pröva på något nytt, är du mer än välkommen till vår frisörsalong i Malmö Limhamn..

Basic Hair aer frisoeren foer dig som vill ha en snygg och proffsig frisyr eller haarstyling i Malmoe, Limhamn

Kom till Basic Hair när det är dags för en ny frisyr

Basic Hair är frisören för dig som vill ha en snygg och proffsig frisyr eller hårstyling i Malmö. Med lång erfarenhet och stort kunnande inom branschen ser vi till att du får det du vill ha, oavsett om det är en vanlig klippning eller en helt ny frisyr.

Välkommen till en trivsam salong i Malmö, vi finns på Limhamn. Vår salong har en varm atmosfär där du kan slappna av och låta dig tas om hand!

Vi saetter alltid kunden i centrum och ser till att erbjuda individuellt anpassade tjaenster, foer baesta moejliga resultat
Våra frisörer har lång erfarenhet inom branschen och ett stort kunnande som vi tar med oss i …
Dra nytta av vaar erfarenhet, fraaga oss gaerna om raad och tips foer att uppnaa det resultat just du vill ha fraan din haarstyling.
Kvalitet är ett nyckelord i verksamheten. Från produkter och tjänster till utförande och service …
I en trygg och saeker atmosfaer i vaar trivsamma frisoersalong i Malmoe Limhamn, blir du vael omhaendertagen av erfarna frisoerer.
Ett besök hos oss handlar om mer än att bara få en snygg frisyr. I en trygg och säker atmosfär i …