slide1
slide1
basichair3
basichair3
slide2
slide2
basichair3
basichair3

Basic Hair – professionell frisörsalong i Malmö

Välkommen till några av våra salonger i Malmö Limhamn och i Vellinge

Basic Hair erbjuder ett brett utbud av prisvärda professionella tjänster som hårklippning, färgning, toning och slingor. På vår frisörsalong använder vi oss alltid av moderna, uppdaterade klipp- och färgtekniker och ser till att hålla oss à jour med de senaste frisyrerna.
Vi använder oss av skonsamma produkter från både KEVIN MURPHY o AMERICAN CREW.
Färgerna är naturliga,ammoniakfria och PPD-fria.Bra för både hälsan o miljön.

När det gäller män,så är vi en AMERICAN CREW Premium salong, dvs förutom att vi har deras produkter på salongerna så går vi kontinuerligt på deras kurser och utbildningar.

Här kan du välja bland ett brett utbud av tjänster och produkter för ditt hår och njuta av ett varmt mottagande i en trivsam atmosfär. Slappna av, ta något att dricka och lämna vardagen bakom dig hos oss! Våra frisörer har lång erfarenhet och ett stort kunnande, vilket gör att du som kund vet att du är i trygga händer.

Hos Basic Hair får du möjligheten att välja fritt bland stilar och frisyrer när det är dags för dig att testa en ny hårstyling. Hos oss, på alla våra tre frisörsalonger i och strax utanför Malmö, hjälper vi dig att få den frisyr du är ute efter, oavsett om du vill behålla den du har eller pröva på något nytt. Låt dig inspireras av möjligheterna som finns, så ordnar vi den frisyr som du väljer!

Basic Hair erbjuder ett komplett utbud av produkter och prisvärda tjänster för dig som är ute efter en färgning eller hårklippning i Malmö Limhamn.

Vi finns i Malmö Limhamn samt i Vellinge. Kontakta den av våra salonger i Malmö Limhamn eller Vellinge som du vill besöka för mer information.

Våra frisörer har lång erfarenhet inom branschen och ett stort kunnande som vi tar med oss till varje ny klippning eller färgning. Det gör att du som kund alltid kan lita på att du är i trygga, erfarna händer.

I vår trivsamma frisörsalong får du ett varmt välkomnande, här kan du lämna vardagen bakom dig ett tag och bli ompysslad och omhändertagen så att du kan återvända ut i världen som en ny människa. Från våra tjänster och produkter, till utförande och service, ser vi hela tiden till att hålla högsta kvalitet i verksamheten. Genom att hålla oss à jour med utvecklingen inom branschen kan vi erbjuda det senaste inom hårvård och hårvårdsprodukter.

Oavsett om du vill behålla och förbättra den snygga frisyr du har, eller om du vill pröva på något nytt, är du mer än välkommen till vår frisörsalong i Malmö Limhamn eller Vellinge.

Kom till Basic Hair när det är dags för en ny frisyr.

Basic Hair är frisören för dig som vill ha en snygg och proffsig frisyr eller hårstyling i Malmö eller Vellinge. Med lång erfarenhet och stort kunnande inom branschen ser vi till att du får det du vill ha, oavsett om det är en vanlig klippning eller en helt ny frisyr.

Välkommen till en trivsam salong i Malmö, vi finns på Limhamn och i Vellinge. Alla våra salonger har en varm atmosfär där du kan slappna av och låta dig tas om hand!

Kvalitet

Kvalitet är ett nyckelord i verksamheten. Från produkter och tjänster till utförande och service vill vi att allt ska hålla högsta kvalitet. Det är för att du som kund ska känna tillit och trygghet när du kommer hit till oss, så att du vet att du får produkter och tjänster av högsta kvalitet. Vi sätter alltid kunden i centrum och ser till att erbjuda individuellt anpassade tjänster, för bästa möjliga resultat!

Erfarenhet

Våra frisörer har lång erfarenhet inom branschen och ett stort kunnande som vi tar med oss i varje ny klippning eller färgning. Det gör att du som kund alltid kan lita på att du är i trygga händer. Vi ser till att ständigt hålla oss uppdaterade med nya produkter och tjänster för att kunna erbjuda bästa möjliga utbud för våra kunder. Dra nytta av vår erfarenhet, fråga oss gärna om råd och tips för att uppnå det resultat just du vill ha från din hårstyling.

Service

Ett besök hos oss handlar om mer än att bara få en snygg frisyr. I en trygg och säker atmosfär i vår trivsamma frisörsalong i Malmö Limhamn eller Vellinge, blir du väl omhändertagen av erfarna frisörer. Här kan du slappna av och lämna vardagen bakom dig ett tag. Vi ser till att du lämnar oss med ett leende på läpparna och med en hårstyling som du kan trivas med länge.

Hitta oss på Facebook

Instagram